Martine

“Naveltruitjes, blazers met schoudervulling, houthakkersblouses, haren in een kuif. Ik heb werkelijk aan alle trends mee gedaan en wist al heel jong dat ik de mode in wilde. Ik heb ook altijd gezegd, als er een winkel is waar ik dolgraag zou willen werken, dan is het wel bij Katoo. En het leuke is dat ik al vanaf het allereerste begin bij deze winkel betrokken was. Toen Dian begon met haar tweedehandskledingzaak, leverde ik als eerste kleding bij haar in. Hoe leuk dat ik nu bij haar in de zaak werk. 

De reden dat ik hier zo graag wilde werken, is omdat Katoo een hele duidelijke eigen stijl heeft. Het is met geen enkele winkel te vergelijken en we werken met prachtige merken. Verder vind ik het heerlijk dat het hier gemoedelijk is. Er is veel tijd voor klanten, we kunnen ze een drankje aanbieden en we leren elkaar echt kennen. En als ik dan ook nog eens iemand volledig mag kleden en ik achteraf een bedankje krijg omdat iemand zo leuk is geholpen, dan ben ik helemaal gelukkig. 

Ik houd er nog altijd van om de mode te volgen, al moet ik zeggen dat we hier bij Katoo niet echt volgen maar altijd voorlopen op de mode, wat natuurlijk nog veel leuker is. Mijn persoonlijke favorieten blijven toch altijd wel een gekke broek met wijde pijpen met een mooi shirt en een paar sneakers eronder.”
 

arrow_upward