Lotte

“Ik kreeg bijna een hartverzakking toen Dian me vroeg of ik voor haar wilde komen werken. Ik weet nog dat ze me benaderde via Facebook en dat ik het bijna niet kon geloven. Ik droomde er altijd al van om bij Katoo te komen werken en ik ben echt super trots dat ik hier nu sta. Het is toch wel een hele bijzondere zaak in Groenlo. 

Als kind was ik al gek op fashion. Ik weet nog dat ik urenlang in m’n eentje op zolder kon spelen en dan ‘winkeltje’ deed. Alle kleren werden uit de kast gehaald. Uiteindelijk heb ik ook detailhandel gestudeerd. Eigenlijk is er nooit een twijfel over mogelijk geweest wat ik zou gaan doen. 

Wat ik het allerleukst vind aan werken bij Katoo, is dat ik echt het gevoel heb dat we een team zijn en dat Dian ons vertrouwd. Ik krijg de vrijheid om zelfstandig te werken en creatief te zijn. We werken uitsluitend met mooie en bijzondere merken en hebben alleen maar leuke klanten voor wie we ook echt de tijd kunnen nemen. Niets leukers dan klanten persoonlijk advies geven en zien hoe iemand helemaal happy de winkel verlaat. 

Wat ik zelf het liefste draag? Ik houd echt van panterprintjes en in een leren broek met een paar goede hakken voel ik me helemaal vrouwelijk.”
 

arrow_upward