Dian

“Als kind wist ik al precies wat ik wel en niet aan wilde. Ik herinner me een foto van mezelf in een jurkje waarbij ik perse een bloem in de hand wilde houden. Hetzelfde geldt voor furniture. Al vanaf jonge leeftijd verbouwde ik m’n slaapkamer iedere paar maanden. Dan had ik weer een nieuw idee en ging alles overhoop. 

Het kwam dan ook niet als een totale verrassing dat ik in 2001 m’n eigen winkel opende. Ik begon met tweedehands kleding maar dan wel alleen van hoge kwaliteit. Ik houd van mooie en pure producten dus ik nam niet zomaar alles aan en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Vanaf dag één liep het goed en al snel kon ik ook zelf merken inkopen. En zo blijven we groeien. Hoe te gek dat ik nu naast Fashion ook Furniture kan aanbieden! 

Wat ik het allermooist vind aan mijn werk is dat ik iets inkoop en dat ik het later op straat terug zie. Iemand die helemaal gelukkig is in kleding die wij hebben geadviseerd. Dat klanten dat vertrouwen hebben in mij en m’n team en helemaal zelfverzekerd en vrouwelijk over straat lopen, dat vind ik echt fantastisch!”
 

arrow_upward