Soraya

De stijl van Katoo super onderscheidend is. Zeker als ik het vergelijk met de winkels in het noorden van het land, waar ik zelf vandaan kom. Dian weet een collectie samen te stellen die zowel modern en stijlvol is maar niet te stijf of al te chique. Ze kan blind voor me inkopen, wat ze ook werkelijk doet. Als ik bijvoorbeeld in de stress schiet omdat ik naar een feestje moet en bedenk dat ik niets heb, dan helpt ze me direct. Op zo’n moment merk ik gewoon dat ze niet bezig is met verkopen maar doet ze er echt alles aan dat ik goed geholpen ben. 

Ik koop eigenlijk alleen nog maar kleding bij Katoo. Vroeger was het vooral zakelijke kleding maar tegenwoordig reis ik veel en zelfs daarvoor kan ik goed slagen. Behalve dat de collectie prachtig is, is de sfeer in de winkel ook heel goed. Dian en haar team zijn super warm, lief, gastvrij en klantvriendelijk. Er wordt zonder oordeel naar jou en je lijf gekeken en daarom voel ik me helemaal op m’n gemak. Ik zie het echt als een middag uit, super ontspannen. 

Ik heb me echt wel eens afgevraagd waarom een winkel zoals Katoo nergens anders in het land werkt en ik denk dat het gewoon echt met Dian’s persoonlijkheid te maken heeft. Of ze nou voor je kookt of je kleed. Dian is warm, persoonlijk, eerlijk en levert maatwerk. Ik vertrouw volledig op haar smaak en advies. 

arrow_upward