Marloes

“Ik ben eigenlijk niet zo’n shopper. Winkel in, winkel uit, dat is niets voor mij. Daarom reis ik regelmatig speciaal vanuit Apeldoorn naar Groenlo, omdat ik zeker weet dat ik bij Katoo slaag en met een complete set de deur uitloop. Van mooie jeans en blouse, tot een schoen, tasje, oorbellen en een leuke riem. 

De eerste keer dat ik bij Katoo kwam, was eigenlijk per ongeluk. Ik zat als accountmanager veel op de weg en liep door de winkelstraat in Groenlo toen ik Katoo ontdekte. Het pand zag er prachtig uit en ik was verrast door het unieke aanbod. Katoo is landelijk de enige winkel die ik ken met deze mix van verschillende merken. Van iedere collectie bieden ze net iets anders aan dan de meeste winkels, wat zorgt voor een te gekke combinatie van stoer en toch vrouwelijk. 

Tot slot vind ik het echt heerlijk dat het team van Katoo super gastvrij en bescheiden is. Ik voel me welkom en weet dat ze alles uit de kast trekken om me goed te helpen. Ondertussen kennen ze me al en weten ze wat ik mooi vind. Als ik bij Katoo de deur uitloop voel ik me helemaal happy en wil ik m’n nieuwe kleding het liefst direct aan.”
 

arrow_upward