Mariël

“Katoo is echt een beetje mijn geheimpje. Ik rijd meer dan 80 km, helemaal vanuit Limburg om in Groenlo te komen winkelen. Aan de ene kant zou ik het iedereen willen adviseren, maar aan de andere kant denk ik, ik wil het ook heel graag voor mezelf houden. Als je echt iets moois wil, kan dat namelijk lang niet meer overal. Veel winkels zijn tijdens de recessie andere merken gaan aanbieden, maar Dian is altijd trouw gebleven aan haar kwaliteit. Ja, Katoo is helemaal mijn ding en het is ideaal dat ik niemand tegenkom die in dezelfde kleding loopt. Iemand moet wel heel bijzonder zijn voor mij, voordat ik ze mee neem naar Katoo, hahaha. 

M’n dochter neem ik wel graag mee. Zo had ze in de zomer een prachtige jumpsuit gekocht en toen ik haar erin zag lopen, dacht ik, wauw wat een plaatje! Zulke eyecatchers vind je bij ons in de buurt gewoon niet. Bij Katoo hebben ze zoveel mooie merken met prachtige stofjes. En het fijne is dat je echt goed en persoonlijk advies krijgt. Dian zegt het me ook gerust als iets niet mooi staat en de meiden die bij haar werken, die kennen me ook gewoon. Dat is zo fijn winkelen. Vaak ben ik binnen een half uur al klaar. Dat is nog eens snel slagen met alles onder één dak. Meestal maak ik er trouwens wel echt een dag uit van. In Groenlo hebben ze ook zo’n leuk terras, dus dan ga ik daarna lekker even lunchen. Hoe leuke dag heb je dan?! 

Mijn favoriete kledingstuk is een off white leren broek van Malene Birger die ik combineer met een paar groene pumps. Als ik dat draag voel ik me bijna te mooi.”
 

arrow_upward