Maartje

“De eerste broek die ik zes jaar geleden bij Katoo kocht, draag ik nog steeds. Een prachtige rode broek van Denham. Ik deed een fotoshoot en daarvoor werd ik gestyled en ik vond de broek zo tof dat ik deze wilde houden. Hij bleek van Katoo dus al snel ging ik daarheen om een kijkje te nemen. Ik vond de sfeer in de winkel direct heel fijn. Ruim opgezet en hele mooie items. 

Eerlijk is eerlijk, de eerste keer dat ik binnen liep dacht; wauw wat mooi! Maar ook, poeh zoveel geef ik normaal niet aan een spijkerbroek uit. Maar het feit dat ik hem zes jaar later nog draag zegt alles. De kwaliteit bij Katoo is zo goed, dat ik nu ook zie dat de kleding die ik ervoor droeg binnen twee keer verwassen is. Ik betaal liever iets meer dat het lang meegaat en het mooi blijft zitten. 

Ik ga voor iedere gelegenheid naar Katoo. Of het nou voor dagelijkse kleding is, een mooi zomerjurkje of iets feestelijks. Het fijne vind ik dat het team bij Katoo zo eerlijk advies geeft. Martine kan me bijvoorbeeld ook zeggen, “Maartje, dit heb je al dus als je die broek neemt kun je dat beter combineren met dat andere shirtje.” Of “Dit doet niets voor je, dus je kunt beter voor iets anders kiezen.” Dat vind ik nou super fijn. Ik loop altijd helemaal blij de deur uit.”

arrow_upward