Ilse

“Ik voel me altijd als een kind in een speelgoedwinkel bij Dian in de winkel. Ik houd gewoon van mooie kleren en de eerste keer dat ik bij Katoo binnenliep wist ik direct dat het mijn winkel was. Ik vind Dian echt een leuk mens en het winkelen bij haar brengt me zoveel gemak. Ze weet precies wat ze voor me uit het rek moet pakken, haalt me soms uit m’n comfortzone en weet hoe te combineren. Soms struin ik voordat ik ga nog wat door m’n kast en neem ik wat spullen van thuis mee om te combineren en dan heb ik ineens weer allemaal leuke nieuwe setjes. En als het niets meer is, dan durft Dian me dat ook gewoon te zeggen. Dat persoonlijke contact en eerlijke advies vind ik erg fijn. 

Ik hou heel erg van mooie kleding maar hou eigenlijk niet van winkelen. Daarom kom ik twee keer per jaar vanuit Lent naar Groenlo om de hele garderobe voor het seizoen in te slaan. Ik hoef dan nergens anders meer naartoe, want bij Katoo kan ik alles vinden. Meestal neem ik m’n moeder gezellig mee en maken we er echt een dagje uit van. 

Van alle mooie en vrouwelijke merken die ze bij Katoo verkopen is Humanoid denk ik m’n favoriet. Iedere zomer trek ik weer wat jurkjes van dit merk uit de kast en denk ik, goh wat is het toch nog mooi. Zo tijdloos, ik kan het zo weer aan.”
 

arrow_upward