Christel

“Als je van mooie spullen houdt dan moet je eigenlijk echt een keer naar Katoo. Ze hebben hele fijne merken die perfect zitten. En het leuke is, ze weten bij Katoo altijd precies wat ze voor me uit het rek moeten pakken. Vaak komen ze met kledingstukken die ik zelf nooit zou hebben gekozen, maar als ik het aantrek is het altijd super mooi. Ze weten precies wat bij me past. 

Wat ik heel fijn vind is dat er van de meeste kledingstukken maar een aantal hangen, wat ervoor zorgt dat niet iedereen in hetzelfde loopt. Je hebt altijd iets unieks te pakken wat ook nog eens heel tijdloos is. Sommige kledingstukken draag ik jaren later nog steeds. Het is ook allemaal perfect op verschillende manieren te combineren. Met een paar sneakers eronder is het lekker casual en met een paar pumps kun je het ook naar een feestje aan. 

Een middagje winkelen bij Katoo is voor mij echt een uitje. Soms wil ik er even snel naartoe maar het loopt altijd op een gezellige middag met een drankje erbij. En na afloop wandel ik de deur uit met een big smile op m’n gezicht en een volledig nieuwe garderobe. Heel fijn dat ik hier een complete outfit kan kopen, van jurkjes, broeken, schoenen tot riempjes en sieraden. Al zijn mijn favoriete kledingstukken allemaal leren broeken. Ik heb ze in alle kleuren; zwart, groen, rood, grijs, bordeaux!”
 

arrow_upward